Logo

Ungarsk Hvidkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 hvidkålshoved
200 g bacon
1 løg
1 spsk eddike
1 spsk sukker
1 dl suppe eller vand + bouillonterning.

Baconen skæres i små stykker.
Løget hakkes, og hvidkålen snittes.
Baconstykkerne steges gyldne i en stegegryde sammen med det hakkede løg og den snittede hvidkål.
Eddike, sukker og suppe tilsættes.
Kålen koges mør ved svag varme under låg.
Eventuel væde dampes væk uden låg, men kålen må ikke blive brun.
Der smages til med salt.

Tips: Kålen serveres med groft brød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.951 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvide ferskner i Grand MarnierEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os