Logo

Ungarsk kødgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
900 g terninger af oksebov
3 løg, hakkede
olie til stegning
3 tsk paprikapulver
1 laurbærblad
vand
salt
peber

Steg løgene hurtig og tag dem op. Brun kødet i olien, læg det i lidt af gangen. Tilsæt de stegte løg og paprika og laurbærblade . Tilsæt vand så det næsten dækker. Kog op og lad det simre under låg til kødet føles mørt. (1 1/2-2 timer) Smag til med salt og peber.
Serveres med kartofler eller ris.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.299 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BlommesauceHer er opskriften på en lækker og til stærk blommesauce, indeholdende chili. Lav saucen i...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os