Logo

Ungarsk paprikagryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g skært oksekød
25 g margarine
3 løg
2 spsk paprika
2 tsk salt
1 ½ dl vand
2 grønne peberfrugter
4 tomater
1 bæger crème fraîche (180 ml)

Kødet skæres i terninger og brunes i margarinen.
Løgene kommes i gryden og brunes med.
Paprika drysses over og røres rundt til det er fordelt.
Salt og vand tilsættes, og retten småkoger ca. ½ time. Peberfrugterne skæres i strimler.
Tomaterne skæres i kvarte. grønsagerne tilsættes, og retten koger yderligere ½ time.
Crème fraîche kommes i, og retten smages til med salt.
Serveres med fx. løse ris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.836 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fersken MelbaEn lækker, klassisk dessert, der blev udviklet som en hyldest til en af operakunstens...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!