Logo

Vafler 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Vafler 5

250 g hvedemel
1 tsk sukker
1 tsk salt
1 dl vand

1 dl lys øl

4 æggeblommer
200 g smeltet smør
2 dl piskefløde, let pisket
4 stift piskede æggehvider


Bland hvedemel, sukker og salt og rør det jævnt med vand og lys øl.

Pisk æggeblommerne i en ad gangen.

Derpå det smeltede afkølede smør.

Vend så flødeskummet i -og til sidst æggehviderne i af et par omgange, så dejen bliver let og luftig.
Varm vaffeljernet op med lidt fedtstof til det første hold vafler.

Hæld dejen midt på jernet og luk det.
Vend jernet, når der er gået 2-3 minutter ,og vaflerne er lysebrune, og bag vaflerne lige så længe på den anden side.
Server vaflerne med sukker og syltetøj og evt iskoldt cremefraiche eller flødeskum.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.952 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Makronis med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os