Logo

Vafler, belgiske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

500 g hvedemel
3/8 l. mælk
3/8 l. vand
4 æg
150 g margarine
100 g sukker
25 g gær
1 spsk olie
salt
vaniljesukker
*


Hvedemel røres med æggeblommer, sukker og vaniljesukker.

Gær opløst i vand tilsættes.

Varm margarinen i mælken.

Olie, margarine og mælk tilsættes dejen.

Rør grundigt, og tilsæt salt og æggehvide.

Lad dejen hæve.


Bages i et meget varmt jern.

HUSK at vende jernet efter at have hældt dejen i, ellers brænder den fast.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.755 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amerikanske vafler En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmebagte vaflerServér de lækre sprøde nybagte vafler med jordbærsyltetøj og flødeskum
• Vaflernes vaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddebunde med appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os