Logo

Vafler med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g smør eller margarine
4 æg
300 g hvedemel
2 1/2 tsk bagepulver
1/8 liter mineralvand
1 sjat cognac
1/2 løg
1 spsk hakkede krydderurter
salt og peber
fedtstof til vaffeljernet

Tips: Til at sætte smag på vaflerne kan man bruge: Rosmarin - persille og dild - timian og citronmelisse - merian og hvidløg (evt. hvidløgssalt). Find selv på andre kombinationer.
Hvis man bruger tørrede krydderurter, skal der anvendes lidt mindre, end hvis der bruges friske.
Vaffeldej: Smør røres med æggeblommerne, og hvedemel blandet med bagepulver sigtes i. Mineralvand og cognac røres i dejen, revet løg og finthakkede krydderurter tilsættes. Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i dejen, og der krydres med salt og peber.
Bag vaflerne gyldne og sprøde, og server dem med en kølig, tør hvidvin.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.740 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananas surprise 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os