Logo

Vagtelæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Vagtelæg

Perfekte små snacks, der minder om almindelige æg, men smager af mere.

 

2-4 vagtel æg pr. person

Kog æggene i 3-4 minutter.

 

Æggene kan spises, som de er, eller som snacks sam­men med nystegte løg, eller hvorfor ikke tilberede en dip af 2 dele mayonnaise, 1 del sennep og lidt frisk­kværnet peber, som du så dypper æggene i.

 

Tips: Du kan naturligvis også bruge almindelige æg, hvis du ikke kan få fat i vagtelæg. Æg, som du knuser, men ikke fjerner skallen på og lægger natten over i stærk te (æggene skal helt dæk­kes) får en fin marmorering, når du næste dag fjerner skallen. Et andet alternativer at lade børnene male de kogte æg med vand­farver, mens du selv pakker picnickurven.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.066 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nina's nøddefromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
16701-07-2011 13:43:12 Asima Kabashi
Hej Kan I hjölpe mig, hvor kan jeg käbe vagtelög i Käbenhavn.? Mange tak Asima

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os