Logo

Vagtler i æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 vagtler
4 store æbler
salt og peber
50 gram rosiner
5 cl calvados
1 dl sauterne vin
2 dl hønsefond
75 gram smør
lidt citronsaft
 
Læg rosinerne i blød i calvados.
Skær rygbenet af vagtlerne og fjern ribbenene, men lad brystbenet sidde.
Tør fuglene rene for blod og fjern lungerester og andre urenheder.
Krydr godt med salt og peber.
Udhul æblerne til 1 cm tykkelse.
Fyld lidt rosiner i æblerne og pres forsigtigt en vagtel ned i hvert æble,
benene opad.
Stænk evt. med lidt calvados.
Stil æblerne i et smurt ovnfast fad og kom sauterne vin, hønsefond og resten af rosinerne ved.
Steges i ovnen 30 min ved 190ºC.
Si skyen i en gryde og monter den med koldt smør.
Smag til med salt, peber og evt. lidt citronsaft.
Serveres med butterdejs-indbagte kogte kartoffelskiver krydret med
trøffelolie, salt og peber.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mango med kiwiServer denne læskende dessert efter en fyldig hovedret
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os