500 g  kartofler skåret i ½ cm. skiver 
2 store finthakkede skalotteløg, lidt over ¾ dl  
2 spsk  hvidvinseddike 
1 tsk  reven peberrod 
¼ tsk  friskkværnet sort peber 
1 spsk  smør eller margarine 
500 g  store rejer, pillede og rensede 
2 spsk  hakket persille 
2 spsk  olivenolie 
¾ tsk  salt 
forskellige slags grønne salatblade 
 
Bring kartoflerne i kog med så meget vand at de er dækket, i en 2 l. gryde over kraftig varme.
Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til de er netop møre.
Hæld vandet fra. 
Smelt imens smørret i en pande over middel varme, og svits skalotteløgene i ca. 5 minutter.
Tilsæt rejerne, svits dem i 3-5 minutter under jævnlig omrøring. 
Bland kartofler, rejeblandingen, persille, eddike, olivenolie, peberrod, salt og peber i en stor skål, og rør det hele godt sammen. 
Server omgående, arrangeret på forskellige slags salatblade.
  
Tips: Kan serveres som forret eller hovedret.