400 g  tørret pasta 
2 dåser tun i vand (á ca. 185 g  ) 
25 g  smør 
2 tsk  karry 
5 finthakkede løg 
3 fed knust hvidløg 
1 dl  hakket kapers 
2 dl  vand 
1 dl  piskefløde 
½ tsk  groft salt 
friskkværnet peber 
100 g  ost (fintrevet) 
purløg (til pynt)
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. 
Hæld tunen til afdrypning i en sigte. 
Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, uden at det bruner. 
Tilsæt karry og lad det bruse af. 
Svits løg og hvidløg i ca. 1 minut. 
Tilsæt tunen og de øvrige ingredienser. 
Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 2 
minutter. Smag saucen til.  
Ved servering: 
Læg tunsaucen lagvis med friskkogt pasta i en varm skål, og server 
osten i en skål ved siden af. 
Pynt med fintklippet frisk purløg.  
Server straks.