Logo

Vermicellisuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 7 personer

2 spsk olie
60 g vermicelli
1 mellemstort, hakket løg
1 fed fed finthakket hvidløg
500 g flåede, udkernede og grofthakkede tomater
1 l oksebouillon
salt og peber
godt ½ dl tør sherry
pynt:
3 spsk hakket frisk koriander
Til brug ved serveringen:
Revet parmesanost

Varm olien i en stegepande ved middelvarme. Kom vermicellien på panden og steg den 2-3 min. til den bliver gylden. Tag vermicellien op med en hulske, og lad den dryppe af Gem olien. Kom løg, hvidløg, salt og tomater i en blender eller foodprocessor og lad maskinen kører indtil blandingen er jævn. Olien på panden opvarmes igen ved middelvarme, og tomatblandingen hældes på. Lad den koge i 5 min. under konstant omrøring.
Vermicelli, tomatblanding og suppe hældes over en stor gryde og smages til med salt og peber. Der lægges låg på gryden, og den bringes langsomt i kog. Suppen småkoger i 10 min. indtil vermicellien er mør. Sherryen røres i, og suppes hældes over i en opvarmet terrin Pyntes med hakket koriander. Suppen serveres med revet parmesanost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 803 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her