Logo

Vildsvin braisseret i porter og fond

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

vildsvineryg eller skinke
valnødder
persille
hvidløg
honning
gulerødder
selleri
timian
fennikel
fond
porter
salt
 
Valnødder, persille, hvidløg og honning blendes eller hakkes til en grov mos.
Kødet afpudses og bindes, hvorefter man skærer nogle slidser på langs
med kødtrådene, som mosen fyldes i.
Kødet brunes godt på alle sider og placeres i en stegegryde, på et lag af
urterne som er skåret i grove stykker.
Porter og fond hældes over til det dækker, krydres og koger herefter i

1 ½-2 ½ time indtil kødet er helt mørt.
Hæld evt. lidt fond på under tilberedningen, så kødet er dækket hele
tiden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.304 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her