Logo

Vildtpaté med tyttebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ skive rugbrød med smør
Salatblad
2 skiver vildtpate
¼ æble, uskrællet
1-2 tsk tyttebærsyltetøj
2 skiver agurk
 
Læg salatbladet på det smurte brød og anret pateskiverne her­på.
Skær æblebåden dekorativt ud som vist på billedet og pynt pateen med æble, agurk og tyt­tebær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.121 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her