Logo

Waldorf-salat Rå

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 sødt æble kernehuset fjernet
5 stilke bladselleri
120 ml valnødder
1/2 agurk
10 macadamia-nødder
1 fed hvidløg
2 spsk hampeolie

Skær agurk, æble og bladselleri i tern og læg i skål.
Hak hvidløget fint og skær macadamianødder i halve
Læg macadamianødder, hvidløg, 1 stilk af den hakkede bladselleri og omkring 5 cm af den hakkede agurk i en blender og blend til det er glat.
Måske er du nødt til at holde pauser i blendningen for at saucen ikke
skal blive varm.
Hvis konsistensen er for tynd: Tilsæt flere nødder.
Er den for tyk: Tilsæt mere agurk eller olie.
Hæld over de øvrige ingredienser i skålen og bland til grønsagerne er
dækkede.
Smid valnødderne oveni og server.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nøddebudding med jordbærsauce i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os