Logo

Waldorf salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g mayonnaise eller 2 dl cremefraiche 18%
1 spsk citronsaft
1 dl piskefløde, piskes til skum
2 højrøde æbler
3 dl fintsnittet blegselleri eller groftrevet knoldselleri
50 g friske nøddekerner
75 g druer

Mayonnaisen smages til med citronsaft og blandes med flødeskummet. Vaskede æbler skæres i terninger, blandes med selleri og derpå med mayonnaisen. Nøddekerner drysses over.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.415 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananas i chokoladecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
33404-12-2012 11:35:29 Jan Terkel Nielsen
Værtens bedste opskrift hvis man bruger knoldselleri , cremefraiche og bruger citronsaften til æblerne når de er skåret i terninger samt venter med at blande flødeskummet i lige før servering mvh Jan

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os