Logo

Waldorfsalat 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
350 g creme fraîche
2 spsk sukker
70 g selleri
1 1/2 dl piskefløde
300 g blå druer
2 stk æbler
50 g valnøddekerner

Pisk fløden let og bland den med creme fraîche.
Smag til med sukker.
Skræl selleri og skær i små tern.
Halver druerne, og fjern sten.
Æblerne skræles og skæres i små tern. Husk at fjerne kernehuset.
Vend nu det hele i fløden.
Kvarte valnøddekerner kommes i.
Salaten skal stå og trække 1/2 times tid før den serverres kold.
Pynt med valnøddekerner.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citronis, lightEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os