Logo

Waldorfsalat 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 æble
4 stængler bladselleri
100 g blå vindruer
2 dl A-38
1 tsk sukker
1 knsp.salt
citronsaft
25 g valnødder

Æblet og bladselleri skylles og skæres i små terninger.
Vindruer halveres og stenene fjernes.
Tag de pæneste fra til at pynte med.
A-38 smages til med sukker, salt og citronsaft.
Frugten blandes med A-38 og pyntes med vindruer og valnødder.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.978 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Polentakage med stracciatellacreme ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os