Logo

Waldorfsalat med røget kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 skiver røget kalkun
300 g bønner
10 cherrrytomater
grønne salatblade
persillekviste
 
Waldorf:
150 g selleri
2 grønne æbler
1 dl valnøddekerner
1 dl cremefraiche
1 dl mayonnaise
2 tsk citronsaft
salt peber
 
Skræl sellerien og skær i små tern.
Æbler skæres også i tern. Nødderne hakkes groft.
Rør cremefraiche med mayonnaise og smag til med salt, peber og citronsaft.
Vend tern heri og kog bønnerne med lidt salt.
Læg alle ingredienserne ud på en stor tallerken og pynt med salatblade og læg den røgede kalkun og top med persillekviste.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.762 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brødbudding med marmeladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os