Dej: 
2 ½ dl  vand
125 g  margarine
125 g  hvedemel
1/8 tsk  salt
1 tsk  sukker
4-5 æg
Fyld: 
Vanilacreme
fløde, pisket til skum
Pynt: 
flormelis
Afbagt dej: 
vand og margarine gives et opkog.  Gryden fjernes fra varmen. Melet hældes i på én gang under kraftig piskning.  Afbagningen varmes igennem, til dejen slipper gryden. Salt og sukker røres i. Æggene piskes sammen og dryppes i under stadig piskning - enten straks, når dejen er bagt sammen - eller når den er helt kold. Dejen kan blive tynd, hvis æggene røres i en halvvarm dej. Dejen tilsættes æg, til den er blød, men dog så fast, at rørefurerne bliver stående. Dejen fyldes i en sprøjtepose med stor åbning og sprøjtes ud på smurt plade som en krans, der bages, afkøles og flækkes.
 Bagetid i forvarmet ovn: ca. 30 min. ved 200 gr. Bunden fyldes med Vanilacreme og flødeskum. Overdelen lægges på og drysses med sigtet flormelis.