Logo

Wan-Tan-suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
1/2-1 dl hvedemel
1 æg
1-2 spsk lunken vand
1 knsp.salt

Fyld:
2 spsk purløg
50 g tatar
1 tsk soyasauce
1 tsk risvin
1 tsk sukker
1 tsk Maizenamel
Salt
peber

Til pensling:
1 æggehvide
1 tsk Maizenamel

Suppe:
6 dl hønsebouillon
Salt
peber

Desuden:
1 spsk hakket purløg

Hvedemel, æg, vand og salt æltes til en fast dej, som rulles meget tyndt ud. Skær 5 cm store kvadrater.

Purløg hakkes fint og blandes med tatar, soyasauce, risvin, sukker og Maizenamel. Smag til med salt og peber.

Rør æggehviden sammen med Maizenamelet.

Læg 1/2 tsk af fyldet på hver dejfirkant, stryg kanterne med æggehvideblandingen og tryk dejstykkerne fast sammen.

Bring bouillonen i kog, og lad de små dejkugler koge ca. 10 min. heri, til de kommer op til overfladen.
Drys med hakket purløg og smag til med salt og peber.

Serveres rygende varm.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.197 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spaghetti med Napoli-sauce + CrespellesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os