Logo

Whisky sauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 stk løg
50 g stegemargarine
10 g paprika
40 g hvedemel
8 dl fong/vand
2 1/2 dl James Martin whisky
20 g hønsebouillon
1 dl heinz ketchup
1 dl piskepløde
1 dl sødmælk
herbes de provence
salt
peber

Løgene pilles og hakkes meget fint.
Sauteres lyse i margarinen.
Paprika tilsættes, og varmes igennem.
Melet tilsættes og bages med.
Tilsæt herefter vand, hønsebouillon, og tomatketchup.
Koges jævnt igennem.
Herefter tilsættes sødmælk, piskefløde, og whisky.
Saucen koger nu godt igennem.
Smages til med salt, peber og herbes de provence.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarber - Rabarber - RabarberEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os