Logo

Whiskysauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dåse tomatpure (lille )
Samme mængde tomat-ketchup
2 tsk rosmarin
1 1/2 tsk sukker (efter smag)
2 spsk whiskey
2 dl fløde

Steg først et par gode bøffer. Gerne i deres eget fedt.
Tag bøfferne af panden, og lad fedtet blive på panden.
Ingredienserne tilsættes i ovennævnte rækkefølge, smag til med salt og peber.
Varm saucen op.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbæris på sprød bundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os