Logo

Whiskysauce 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
130 g smør
1 lille dåse tomatpuré
lidt sukker
lidt peber
meget salt
2 tsk rosmarin
2 spsk Chivas Regal 12-year (eller tilsvarende)
2,5 dl piskefløde

Smør smeltes i en lille tykbundet gryde sammen med tomatpuré.
Sukker, peber, salt og rosmarin blandes i og koger lidt med, så sukkeret får lov til at karamelisere lidt.
Chivas Regal 12-year hældes ved og der udtages en ligeså stor mængde til kokken.
Piskefløden hældes ved og det hele koger kort op.
Nu er saucen ret god.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 861 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærkage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os