Logo

Whiskysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 liter piskefløde
1 flaske Kraft barbecuesauce (den buttede flaske)
Whisky
rosmarin

Fløde og barbecuesauce koges op og smages til med whisky og rosmarin (der skal bruges en del rosmarin).
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.661 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med blåbær i honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os