Logo

White Bean Chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 ds færdigkogte hvide bønner (uden væde)
4 fed hvidløg
2 mellemstore øg
et lille glas grøn salsa (evt. hakket jalapeno fra dåse)
2 kyllingebryster (skåret i tern uden ben)
2 tsk spidskommen
2 tsk oregano
1/2 tsk rødt chilipulver (alt efter smag og styrke)
hønsebouillon (eller vand med en terning!)
2 spsk olie
 
Løg og hvidløg hakkes fint og svitses i en gryde med olie.
Når løgene er klare tilsættes krydderier og kyllingestykker.

Tilsæt bønnerne og chilien når kyllingen har fået farve (skal ikke brunes, bare lukkes).
Derefter tilsættes kyllingefond så konsistensen bliver rigtig.
Kan evt. jævnes med en alm. meljævning.
Server med godt brød (gerne surdej), cremefraiche og en god revet cheddar.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 804 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BebincaBebinca kaldes også bibik, og er en traditionel dessert fra Goa i Indien. Traditionelt har...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os