Logo

Wiener linsesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

300 g grønne linser udblødt i vand
1 fed finthakket hvidløg
2 hakkede forårsløg
4 spsk mager bacon i tern
1 1/2 dl olie
1 1/2 dl æblejuice
1 spsk citronsaft
1 fed knust hvidløg

Kom linserne i en gryde, dæk med koldt vand og bring det i kog og kog ca. 50 minutter til linserne er møre.
Dryp dem af og skyl dem under koldt vand og kom dem i den skål de skal serveres i.
Krydr efter smag med salt og peber, rør hvidløg og løg i.
Bland olie, æblejuice, citronsaft, hvidløg, salt og peber sammen og hæld dressingen over salaten.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 897 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marias Himmelske Ferskner En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os