Logo

Wienerbrødsstang

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Danmarks bedste

Danmarks bedste af Anne Magrethe i Hirtshals. En ganske almindelig kogekone, der bager ualmindelig fantastiske wienerbrødsstænger eller som kringle.

 

2 dl vand lunkent

300 g margarine

1 pakke gær

3 spsk sukker

3 æg

Sættes til 'hævning' i 20 min.

 

450 g hvedemel æltes i med hænderne

Hævning igen i ½ time

Rulles ud og deles i 4 lange stykker

 

Remonce af

225 g margarine

225 g sukker

Kardemomme eller kanel

Rosiner


Remonce smøres på stykkerne som lukkes/foldes sammen

 

Stængerne pensles med æg og drysses med sukker og nødder

Hæves i 15 min.

Bages i 14 min. ved 220°C.


......................................................................


Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.907 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelsuppe med brøndkarse + Appelsinkvark og havredrysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os