Logo

Wienergryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g svinesmåkød
1 stort løg i tynde skiver
1 fed hvidløg i tynde skiver
2 spsk mild paprika
20 g smør
1 1/2 dl vand
1 tsk salt
1 tsk kommen
1 knsp. cayennepeber
1/2 tsk revet citronskal
1 dl cremefraiche 18%
 
Svits løg og hvidløg i en gryde i smørret.
Dup kødet tørt, kom det i gryden og brun det ved stærk varme.
Kom paprika, vand, salt, kommen og cayennepeber i gryden.
Lad det småkoge under låg 3/4 time, til kødet er mørt.
Tilsæt cremefraiche og citronskal, varmes op, men må ikke koge.
Smag til med salt og peber.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksebøffer, panerede + RabarbergratinMediterran nydelse: Urter krydrer panaden, timianblade krydrer tomaterne. Dansk nydelse:...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os