Logo

Wienerkaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl stærk kaffe
75 g brun farin
100 g mørk chokolade
ca. 1/2 liter vaniljeis
lidt kaffelikør
 
Kom kaffe, farin og den itubrækkede chokolade i en lille gryde og varm blandingen op til farinen er opløst og chokoladen er smeltet.
Fordel vaniljeisen i 4 portionsglas, dryp med kaffelikør og fordel
chokoladesaucen over isen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 952 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Figen i armagnacEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os