Logo

Wienerkrebinetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Wienerkrebinetter

 

Vi har tilberedt hakket kalvekød som wienerschnitzler. Det gør retten billigere end når der bruges schnitzler af skært kalvekød.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 8 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

300 g hakket kalvekød

1 æg

50 g rasp

25 g smør

2 skiver citron

2 ansjosfilet'er

1 tsk kapers

revet peberrod

salt og peber

Tilbehør: grønsager og kartofler

*

Ælt kødet med salt og peber og form det til to aflange, tynde bøffer.

Paner dem i æg og rasp og steg dem på en pande med smør ca. 4 min. på hver side.

Anret krebinetterne med en skive citron, en rullet ansjosfilet og lidt kapers.

Denne flotte dekoration kalder kokke "en dreng"

Pynt med friskhøvlet peberrod og server med grønsager og brasekartofler.

 

Se mere lækkert tilbehør her

 


 


Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 737 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Wienerkrebinetter 2Til klassisk wienerschnitzel serveres citron, ansjoser og kapers. Det er også tilbehøret...
• Kødboller i sennepssauce med vintergrøntPrøv en ny variation af "boller i karry". Her er saucen smagt til med sennep og har ekstra...
• Kalvekrebinetter med kapers, nye kartofler og mormorsalatEn dejlig klassiker - her opdateret med kapers og kørvel, og i stedet for brun sauce,...
• Red fruit jellyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os