Logo

Wienerkrebinetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Wienerkrebinetter

 

Vi har tilberedt hakket kalvekød som wienerschnitzler. Det gør retten billigere end når der bruges schnitzler af skært kalvekød.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 8 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

300 g hakket kalvekød

1 æg

50 g rasp

25 g smør

2 skiver citron

2 ansjosfilet'er

1 tsk kapers

revet peberrod

salt og peber

Tilbehør: grønsager og kartofler

*

Ælt kødet med salt og peber og form det til to aflange, tynde bøffer.

Paner dem i æg og rasp og steg dem på en pande med smør ca. 4 min. på hver side.

Anret krebinetterne med en skive citron, en rullet ansjosfilet og lidt kapers.

Denne flotte dekoration kalder kokke "en dreng"

Pynt med friskhøvlet peberrod og server med grønsager og brasekartofler.

 

Se mere lækkert tilbehør her

 


 


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalvekødboller med pasta og pestoLav en frisk pesto til pastaen, og server med nogle dejlige, saftige kødboller
• WienerkarbonaderEn ægte wienerschnitzel, som man får den i Wien, er et stykke stegt, paneret...
• Kalvekødboller med pasta og pestoLav en frisk pesto til pastaen, og server med nogle dejlige, saftige kødboller
• FigentærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os