Logo

Wienerschintzel med stegte kartoffelskiver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 tynde skiver mørt kalveinderlår, 175-200 g
1 sammenpisket æg
Salt
peber
rasp til panering
500 g kartofler
Smør til stegning
1/2 citron

Kødet paneres i æg og vendes i en blanding af salt, peber og rasp. De brunes straks i smør på en pande 2 min. på hver side.

Kartoflerne skrælles og koges møre. Brunes i smør på en pande, til de er gyldne.

Servér straks med citronskiver og evt. salat til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Små tomattærterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os