Logo

Wienertarteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
225 g smør
75 g flormelis
175 g hvedemel
1 1/2 tsk bagepulver
50 g majsstivelse
1 dl fløde eller mælk
hindbær- eller solbærmarmelade
flormelis
14 små papirsforme

Rør smør og flormelis godt cremet.
Sigt hvedemel og majsstivelse i, og saml det til en blød dej med fløden.
Kom dejen i en sprøjtepose med tylle.
Tryk dejen ud i papirforme, så der kommer en fordybning i midten.
Bag kagerne 20-25 minutter ved 175ºC, til de er let gyldne, men stadig lidt bløde i midten.
Køl kagerne 15 minutter i papirsformene på en rist.
Kom en lille klat marmelade i midten af hver kage, og sigt flormelis over.
Lad kagerne blive helt kolde.
Flormelisen forsvinder i marmeladen, så der kommer små røde bobler.
Læg kagerne i en lufttæt dåse.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 841 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blomme- og rødvinssorbet med rosinsauceHer er en opskrift på en sorbet med blomme og rødvin. Hertil serveres en rosinsauce....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os