Logo

Wong-Ton med vandkastanjer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Friture

rejer
kyllingekød
vandkastanjer
porrer
gulerødder
løg
hvidkål
salt
peber
vetsin (bouillon)
sesamolie
æg
Wong-Ton svøb
1 tsk Fem-aroma-pulver

Rejerne pilles, og snittes i små stykker. Kyllingen udbenes og kødet skæres i små stykker. Vandkastanjerne skæres i små tern, og de øvrige grønsager snittes fint.
Varm en pande med lidt olie og løget brunes let, hvorefter rejer og kylling kommes på og steges let, kom hvidkål, gulerødder og til sidst porrer i og steg let. Et æg piskes let og kommes i under omrøring.
Tilsæt salt, peber, vetsin og lidt sesamolie og fem-aroma-pulver. Hæld det hele i en skål og tilsæt vandkastanjer og bland det sammen. Kom lidt af fyldet på et stykke "wong-Ton-svøb" og form det efter ønske. Når alle "Wong-Ton" er lavet steges de i friture.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.068 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChokoladeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os