Logo

Yalanci Dolmas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl løse ris
1 1/2 dl vand
Salt og Peber
6 løg
4 spsk olivenolie
300 g hakket lammekød
1/2 tsk allehånde
24 vinblade fra dåse
2 1/2 dl lammebouillon

Kog risene i letsaltet vand i 20 minutter.

Hak de 3 løg og skær de sidste løg i ringe.
Svits de hakkede løg i 3 spsk olie i ca. 10 minutter.
Bland ris, de svitsede løg og lammekødet i en skål.
Drys med salt, peber og allehånde.

Hæld væden fra vinbladene.
Læg 1 tsk fyld på et vinblad og rul det sammen til en pakke.
Smør et ovnfast fad med resten af olien og læg rullerne heri.
Fordel løgringene over og hæld bouillon ved.

Stil fadet i ovnen ved 200ºC i 20 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.936 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RabarberrisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os