Logo

Ylette med müsli og ristet brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl ylette naturel
25 g hjemmelavet müsli
100 g revet æble
1 skive grahamsbrød
3 g minarine (skrabet)
15 g marmelade.
2 dl tomatjuice
 
Spis yletten med 1/2 dl müsli over.
Riv et æble og drys på yletten.
Smør et stykke grahamsbrød med skrabet minarine og marmelade.
Drik et glas tomatjuice til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.898 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æble-karamel is med franske vaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os