Logo

Ylettedressing med persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 dl ylette, ymer eller tykmælk
2 spsk mælk
1/2 tsk groft salt
Friskkværnet peber
1 spsk revet skalotteløg
2 spsk hakket persille


Dressingen skal trække nogle timer i køleskab før servering.
Rør rundt i den lige inden servering.
Servér dressingen til salat, fx. icebergsalat med fennikel og rød peber.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananas med vaniljesirup og flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os