
 
Så kan det ikke
blive nemmere at lave en dejlig og sommerlig jordbærdessert. 
6 personer.
Arbejdstid: 20 min. 
 
#
1 liter ymer 
2 spsk sukker 
1 stang vanilje
(eller 3 tsk vaniljesukker) 
3 dl piskefløde 
500 g friske jordbær
150 g makroner 
 
Drys: 50 g mørk
chokolade 
*
 
RØR ymer sammen med
sukker og vaniljekorn eller vaniljesukker. 
 
PISK fløden til
blødt skum, og vend det forsigtigt sammen med vaniljeymeren. 
 
SKYL jordbærrene i
koldt vand. Nip dem, og halver dem. 
 
LÆG ca.
trefjerdedele af de halve jordbær sammen med knuste makroner i et halvdybt fad.
 
FORDEL ymercremen
over jordbærrene. 
Pynt med de sidste
jordbær, og drys med revet eller hakket chokolade. 
 
