Logo

Ymerdressing med merian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 dl ymer
1/2 dl piskefløde
1 tsk tørret merian
1 tsk groft salt
1/4 tsk peber
1 spsk dijonsennep

Det hele røres sammen og smages til.
Er dressingen for tyk, tilsættes lidt mælk eller fløde.
Lad dressingen trække i køleskab nogle timer før servering.
Rør rundt i den lige før serveringen.

Servér fx. dressingen til en skål grøn salat blandet med ost og kogt skinke, skåret i terninger.
Salaten kan serveres som frokostret.
Dressingen kan også serveres til en skål blandet salat, der serveres til en kødret.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørbrad Florentine + Fransk mokkamousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os