Logo

Ymerfromage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
7 blade husblas
1/2 dl kogende vand
4 spsk sukker
evt. 15 smuttede, hakkede mandler
1 tsk Vanille
1/2 liter ymer
1/4 liter piskefløde, pisket til skum

Pynt: syltede kirsebær eller solbær

Husblasen udblødes i rigeligt, koldt vand, tages op og smeltes i 1/2 dl kogende vand. Sukker, mandler og Vanila tilsættes. Ymeren røres i lidt efter lidt. Når fromagen begynder at blive jævn, vendes flødeskummet forsigtigt i. Fromagen hældes op og serveres med syltede kirsebær eller solbær
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold rabarbersuppe med appelsin-isbjergEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os