Logo

Ymerfromage 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l. ymer.
1/4 l. fløde.
2 æg.
1 stang vanilje / 2 tsk vaniljesukker
5-6 spsk sukker.
1 spsk citron.
8 bl. husblas.
Evt. 100 g hakket mørk chokolade
 
Husblas lægges i blød i koldt vand ca 2 min.
Æggene deles i blommer og hvider.
Blommerne piskes sammen med sukkeret.
Husblassen tages op sættes i vandbad.
Når det er smeltet tilsættes det i æggemassen.
Derefter tilsættes ymeren lidt efter lidt.
Fløden piskes stiv og vendes i fromagen.
Æggehviderne piskes stive og vendes i.
Tilsæt vanilje og citron, og stil på køl i ca 6 timer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.976 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stevns trifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os