Logo

Ymerris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l. mælk
125 g grødris
1 stang vanilje
salt
50 g hakkede mandler
2 dl piskefløde
2 dl ymer
vaniljesukker
sukker
Kan evt. smages til med lidt portvin eller sherry
 
Mælken bringes i kog, og risene tilsættes.
Småkoger under låg 50-60 min., til grøden er jævn.
Grøden smages til med salt.
Tag vaniljestangen op, afkøl grøden.
Hak mandlerne.
Rør mandlerne i den kolde grød sammen med ymeren.
Pisk fløden stiv, kom den forsigtigt i det øvrige.
Smage til med sukker og vaniljesukker

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her