Logo

Zabaione

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

5 æggeblommer

85 g sukker

skal af 1/2 citron

2 dl portvin

 

Pisk æggeblommerne med sukkeret over dampende, næsten kogende vand, og når æggemassen er tyk, tilsættes reven skal af citron samt portvin.

Desserten piskes fær­dig og serveres i portionsglas.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørk chokoladeganache med Agen sveskerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os