Logo

Zabione

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 pasteuriserede æggeblommer
60 g rørsukker
4 spsk mandellikør eller cognac
4 appelsinskiver

Pisk æggeblomme, sukker og likør sammen i en skål.
Sæt skålen over vandbad og pisk med en elpisker til cremen er
tyktflydende og skummende.
Sæt skålen over i et koldt vandbad og pisk fortsat til cremen er afkølet.
Kom cremen i høje dessertglas og sæt den i køleskabet.
Pynt hvert glas med en appelsinskive.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.536 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karamel-iscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os