Logo

Zebrasmåkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g smør eller margarine
4-5 dl hvedemel
1 dl sukker
2 tsk vaniljesukker
3 spsk kakao
 
Smuldr smørret i melet.
Tilsæt sukker og del dejen i to lige store dele.
Bland vaniljesukker i den ene del og kakao i den andendel, og saml hver dej hurtigt.
Tril hver dej i tre eller fire ensartede ruller så der er lige mange hvide og mørke ruller.
Læg en hvid rulle ved siden af en mørk og tryk dem let sammen.
Gør det med alle rullerne og stabl dem oven på hinanden, så farverne ligger skiftevis.
Stød til sidst den sammensatte dejrulle mod bordpladen indtil siderne bliver lige.
Lad den hvile i køleskabet mindst en time eller natten over til den er fast og nem at skære. Skær i 3-4 mm tykke skiver og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag zebrasmåkagerne midt i en 200°C varm ovn i ca. 10 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Porre- og krydderurtesouffleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os