Logo

Zucchinisuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl havregryn
1 mellemstor zucchini
2 løg
1 citron i skiver
1 spsk hvid miso
10 cm. kombu
1 l. vand

Læg kombu'en i bunden af en gryde.
Læg løgene ovenpå og til sidst havregrynene.
Hæld 7 dl vand ved.
Bring det til kogepunktet og småkog i 20 min.
Smag til med miso.
Skær zucchini'en op i tynde ringe.
Damp dem over resten af vandet i 4 min.
Tag kombu'en ud, purér suppen med havregrynene og tilsæt zucchini-vandet.
Til sidst vendes zucchini'en forsigtigt i.
Serveres varm med en citronskive.

Variation: brug en rest kogte ris eller andre korn i stedet for havregryn. Smag til med salt i stedet for hvid miso. Brug andre grønsager i stedet for zucchini, f. eks. champignon, porrer, broccoli, eller blomkål.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her