Logo

Zuppa al vino dolce salina

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

100 g sukker
2 dl hvidvin
3 dl Malvasia delle Lipari (italiensk dessertvin)
3 dl hønsebouillon
ca. 1 spsk Maizena
saften af 1 citron
1 nip cayennepeber
salt
200 g piskefløde
2 spsk smør
*

 
Hvidvin og sukker koges ind til det halve og tilsættes herefter 2 dl dessertvin og hønsebouillon.
Koges igennem og jævnes med Maizena.
Koges videre 5-10 min.
Suppen smages til med citronsaft, cayennepeber og en anelse salt.
Fløden og den resterende del dessertvin tilsættes.
Inden servering lægges små klatter smør i suppen, når den er hældt over i tallerkener.





Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KirsebærbowleKirsebærbowlen smager bedst med friske bær
• Aperol spritzItalienernes foretrukne velkomstdrink er en Spritz lavet af Aperol blandet med hvidvin...
• KirsebærbowleKirsebærbowlen smager bedst med friske bær
• Appelsin-kiwisalat med sabayonnecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os