Logo

Leberkaese

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g oksekød
500 g svinekød
300 g svinelever
50 g bacon
150 g fin brødkrumme
2 store løg
2 æg
1 bdt frisk persille
1 tsk merian
1 tsk salt
½ tsk peber
drys timian
drys rosmarin
drys løvstikke
drys cayennepeber
50-75 cl klar bouillon
1-2 spsk svinefedt
 
Hak kød og lever fint, pil og skær løgene i tern, skær også baconen i tern.
Kør denne blanding 2 gange gennem kødhakkeren til det er ensartet.
Forbered en fast fars mens du tilsætter æg, finthakket persille,
brødkrummer og krydderier.
Tilsæt gradvist bouillonen og sæt farsen til side i 30 minutter.
Smør en brødform med smeltet fedt og fyld farsen i.
Kom i en forvarmet ovn ved 180ºC i 1 ½ time, pensl skorpen med smeltet
fedt til den skinner.
Vend den ud på et spækbræt, fjern formen, skær i skiver og server!

 

Retten stammer fra Tyskland og Østrig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her