Logo

Perlehønebryst med urter og rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


2 stk perlehønebryst med skind og uden ben.

Hvis du køber brystfileter med vingeben, skæres de fra og koges til fond med en håndfuld suppeurter.
4 kviste fransk estragon
4 kviste bredbladet persille
4 strimler appelsinskal
saft af 1 appelsin
4 stilke rabarber
2-3 spsk honning
2-3 spsk sukker
2 stk syltet ingefær i sirup, afdryppes og hakkes.
15 stk smuttede mandler

Stop estragon og persilleblade ind under kødets skind, krydr med salt og peber, og steg sagte i klaret smør, 15-20 minutter.

Skær de skyllede, rabarberstilke i 4 cm lange stykker, læg dem i et ovnfast fad, dryp med honning, drys sukker over, og tilsæt ingefær, mandler, appelsinsaft og appelsinskal

Bag kompotten i mikroovn, 3 x 3 minutter ved ca. 450 W, eller bag tildækket i en 170ºC varm ovn, ca. 30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her