Logo

Snysk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g sølvbedestilke - eller broccoli (blomkål)
150 g gulerødder
150 g ærter
150 g bønner
250 g nye kartofler
1 bdt persille
 
Grønsagerne skæres i tern og kommes i en gryde letsaltet vand.
Start med den grønsag der skal koge længst.
Når alle grønsagerne er kogt, ikke for møre, hældes de i en si.
Lav en tyk hvid sauce af halvt mælk og halvt grønsagsvand.
Derefter kommes grønsagerne i og der drysses med persille.
 
Tips: Serveres til fx. røget skinke, frikadeller, medister etc.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (17 stemmer)
Siden er blevet set 2.126 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her