Logo

Pitabrød 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 g gær
3 dl vand
1 tsk salt
1 tsk sukker
500 g hvedemel

Gæren smuldres og udrøres med lunkent vand. Sukker og salt tilsættes og til sidst tilsættes så meget hvedemel, som dejen kan tage. Dejen må ikke blive for fast.

Den æltes grundigt igennem, til den er blank og smidig og stilles til hævning 1 time.

Formes til 10 boller, der trilles ud med kagerulle til ½ cm tykkelse. Bollerne er ca 12 cm i diameter.

Efterhæver 15 minutter og bages i ca 7 minutter ved 250º. Brødene må ikke tage farve, men skal være gennembagte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.084 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her